optiekzaak in het hartje van leuven

BRILLEN

ONS ASSORTIMENT BRILLEN

Modebrillen

 

Van klassiek over trendy tot blits. Van kunststof over metaal tot titanium. U vindt in onze grote collectie brilmonturen zeker uw smaak terug. Wij helpen u graag in het maken van de juiste keuze en laten u in alle vrijheid en rust kiezen.

 

 

Enkele van onze merken: Valentino, Calvin Klein, Dutz, Ralph Lauren, Prodesign, William Morris,
Tom Tailor, Rodenstock, G-star Raw, Bellinger, Johann von Goistern, Nomad, Paul & Joe, Façonnable, Jimmy Choo,…

Zonnebrillen

 

De zon in alle seizoenen van het jaar, wie houd er niet van…
Die eerste verwarmende zonnestralen in de lente, de felle zon in de zomer, de soms hinderlijk laagstaande zon in de herfst… Maar die zon kan ook hinderlijk en gevaarlijk zijn! Een zonnebril helpt u het hele jaar door! De schadelijke UV -stralen zijn niet alleen slecht voor de huid, maar kunnen ook schade aanrichten aan de ogen. Het dragen van een goede zonnebril is dus van essentieel belang. Een zonnebril moet niet alleen de juiste bescherming bieden, hij moet ook confortabel zitten en uiteraard modieus zijn!
Kom ook eens bij ons langs als u graag een zonnebril met aangepaste sterkte heeft!

Enkele van onze merken:
Ray Ban, Serengeti, Nike, Rudy Project (sport), Calvin Klein, Ralf Lauren,
Rodenstock, Valentino, Paul & Joe, Façonnable, Jimmy Choo, …

Kinderbrillen

 

Laat uw kleine spruit kiezen uit een hele reeks leuke kindermonturen waarbij de producenten rekening gehouden hebben met de smaken en behoeften van deze leeftijdsgroep.
Wanneer bij uw kind een gezichtsafwijking vastgesteld wordt, begint ook meteen de zoektocht naar een geschikte bril. Niet zo evident, want een kinderbril moet tegen een stootje kunnen. De bril moet perfect aan hun gezichtje aangepast zijn.

 

Steeds vaker worden de monturen ook voorzien van ontspiegelde glazen, wat vervelende reflecties in de klas vermijdt en rustgevender is voor de jonge ogen.

 

 

Enkele van onze merken: Nike, Vingino, Jacadi, Catimini,…