optiekzaak in het hartje van leuven

contactlenzen

COMFORTABEL & GEZOND CONTACTLENZEN DRAGEN

De nieuwe trend in lenzen:

 

Silicone Hydrogel… de lens van de toekomst!

 

Dankzij de uitzonderlijk hoge zuurstofdoorlaatbaarheid ( 5x meer dan gewone lenzen)

van deze lenzen, helpen ze uw ogen beschermen tegen zuurstofgebrek, wat kan leiden

tot het niet meer kunnen (ver-)dragen van lenzen. Om goed te kunnen functioneren en

gezond te blijven

hebben ogen zuurstof nodig, ze moeten als het ware kunnen “ademen”.

Het unieke bevochtigingscomponent zorgt voor een zijdezachte film rond de lens. Dankzij deze film glijdt het ooglid gemakkelijk over de lens. Het gepatenteerde lensmateriaal helpt het vocht te bewaren door verlaging van de dehydratatiegraad waardoor een droog gevoel vermeden wordt. Het ultra glad oppervlak met superieure bevochtigbaarheid en uitstekende depositresistentie zorgt voor een gelijkmatigere tranenfilm en een verminderde afzetting van eiwitten op de lens.
Voor blijvend comfort en gezonde ogen elke dag opnieuw!

Ook van deze lenzen hebben wij een grote voorraad. Kom eens horen naar de interessante pakketprijzen!

 

 

 

Daglenzen

 

Geen gedoe meer met potjes en contactlensvloeistoffen, elke dag propere, frisse lenzen! Ideaal voor tijdens het sporten of op vakantie!

Onze grote voorraad en de scherpe prijzen zullen u versteld doen staan!

 

 

 

 

Leeslenzen

 

Als lezen moeilijk wordt, zijn multifocale contactlenzen voor heel wat mensen de ideale oplossing. Het enorme voordeel ervan is dat je er zowel ver als dichtbij scherp mee ziet. In tegenstelling tot een leesbril, draag je contactlenzen gewoon de hele dag door. Dus geen gedoe met op- en afzetten of met onhandig kijken over de brilrand, waardoor je plots 10 jaar ouder lijkt. Lenzen zijn onzichtbaar. Dus je zal ze niet snel ergens vergeten of verliezen.

 

Bovendien passen contactlenzen perfect bij een actieve levensstijl. Sporten, uitgaan, ongehinderd genieten van je vakantie: het kan allemaal net als vroeger. Wat houdt je nog tegen om ze te proberen?

Onderhoudsproducten & comfortdruppels

 

Oxysept, Complete Revitalens, Total Care, Optifree, Blink oogdruppels…

Wij bieden een grote selectie lensonderhoudsproducten aan, vraag gerust om de nodige uitleg.

Nood-kit

 

Vertrekt u op reis? Niets zo vervelend als een verloren of gescheurde lens wanneer je op vakantie bent. Bestel uw gepersonaliseerde nood-kit twee weken voor uw afreis en vertrek met een gerust hart op vakantie.

 

Een noodkit bevat één paar gepersonaliseerde* reserve-maandlenzen en onderhoudsproducten voor één maand in een handig tasje dat je mee mag nemen in de handbagage op het vliegtuig.

 

*sterkte én type!