optiekzaak in het hartje van leuven

glazen

GLAZEN VAN TOPKWALITEIT

Enkelvoudige glazen

 

Deze glazen corrigeren de beeldperceptie voor het kijken op leesafstand of in de verte.

 

Verkleurend met de zon, ontspiegeld, getint in standaard of fashiontints, kunststof of glas…

 

Een leesbril op maat versus een kant-en klaarleesbril:

In tegenstelling tot de kant en klare leesbril worden voor de leesbril op maat steeds optisch zuivere glazen gebruikt. Het optisch centrum van het glas wordt ook vlak voor uw pupil gemonteerd. Uw linker- en rechteroog worden individueel opgemeten daar de sterkte kan verschillen tussen beide ogen. Bij langdurig gebruik van de kant-en klaarleesbril kan u hoofdpijn ervaren en de achteruitgang van uw zicht versnellen. Leest u veel? Kies dan zeker voor een, voor u op maat gemaakte leesbril!

Progressieve/multifocale glazen

 

De “alles in één” oplossing!

Nooit meer zoek naar je leesbril, geen gesleur meer met twee ( of meerdere brillen)!

Progressieve of mutlifocale brilleglazen: voor elke afstand de juiste sterkte in één glas!

Dit type van glazen combineert elke vorm van correctie, zowel dichtbij als veraf. Een progressief of

multifocaal glas geeft een perfect zicht op alle afstanden,omdat de verschillende correctiegebieden

in het glas in elkaar overlopen.

Geniet van de uitzondelijke gewenningsgarantie op deze glazen! U krijgt één maand de tijd om deze glazen uit te testen en te wennen, indien ze niet voldoen aan uw eisen ruilt onze glasfabrikant de glazen om en bied u een andere oplossing aan.

 

 

 

Bureauglazen

 

Zoals de naam al aangeeft zijn dit type lenzen ontworpen voor ‘indoor’ activiteiten zoals computer-, beeldschermwerk en lezen. Dit glastype vermoeidheid en irritaties aan de ogen. Deze “indoor”-glazen bieden duidelijke voordelen bij het kantoorwerk omdat juist hier het belang van goed zien op de middellange en korte afstanden voor veel rust kan zorgen. Ze garanderen een scherp en vertekeningsvrij beeld en voorkomen vermoeide ogen en hoofdpijn.

Zonneglazen

 

Bij deze glazen is het van uiterst belang dat de schadelijke uv-stralen gefilterd worden. Kies een aangename, rustgevende kleur en de juiste filters voor elk gebruik.